Böylesi ancak filmlerde olur

Tekirdağ’da Türk filmlerinde görülebilecek trajik bir olay yaşandı. Aynı gün vefat eden Özgül İçöz ve Fehmi Parapan’ın cenazeleri, mezarlıklar müdürlüğünde karıştırıldı.

Böylesi ancak filmlerde olur

Özgül İçöz’ün cenazesi yanlışlıkla Fehmi Parapan’ın ailesine teslim edildi. Parapan ailesi de cenazeyi alarak namaz sonrası Malkara’da toprağa verdi. Gasilhanede 1 gün bekletilen Fehmi Parapan’ın cenazesi ise İçöz ailesine verildi. 


AİLE ŞOK OLDU


Cenazeyi gömmek için Edirne’ye götüren İçöz ailesi, annelerinin yüzünü son kez görmek istedi. Ama kefeni açıp erkek yüzüyle karşılaşınca şoke oldular! Bu kez Malkara’da toprağa verilen İçöz, mezardan çıkarılıp gerçek ailesine teslim edildi. 

Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde aynı gün hayatını kaybeden ve gasilhaneden ailelerine teslim edilen Özgül İçöz ve Fehmi Parapan’ın cenazeleri karıştırıldı. Uzunköprü’ye götürülecek Özgül İçöz’ün cenazesi yanlışlıkla Malkara ilçesinde toprağa verilecek olan Fehmi Parapan’ın ailesine verildi. Malkara’ya bağlı Izgar Mahallesi’nde aynı gün Fehmi Parapan sanılan Özgül İçöz’ün cenazesi toprağa verildi.



YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEYİNCE


Gasilhanede 1 gün bekletilen diğer cenaze ise Edirne’nin Uzunköprü ilçesinden gelenlere teslim edildi. Özgül İçöz’e ait olduğu sanılan cenaze toprağa verileceği sırada yakınları son kez yüzünü görmek istediğinde tabuttan erkek cesedi çıkınca şok geçirdi. Cenazelerin karıştığı ortaya çıktı. Malkara’da toprağa verilen Özgül İçöz, mezar açılarak tabutla ailesine teslim edildi. Fehmi Parapan cenazesi de doğru aileye teslim edilerek aynı toprağa verildi.


BAŞKAN: UFAK BİR DİKKATSİZLİK OLMUŞ


İki aile de Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Kadir Albayrak, “Bizim çalışanlarımızın ve ailelerin ufak bir dikkatsizliği sonucu cenazeler maalesef karışmış. İdari soruşturma başlattık” 
dedi.

MEYDAN
<< Önceki Haber Böylesi ancak filmlerde olur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER