Bozdemir: Millet, AK Parti'ye mecbur ve mahkum edildi


Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, 1 Kasım seçimlerinin özgür, adil ve eşit şartlarda yapılmadığını belirtti. Bozdemir, terörün 7 Haziran'dan sonra hızla tırmandırılması ve muhalefetin yeni bir hükümet kurma konusunda beceriksizliği, tutarsızlığı ve bir irade ortaya koyamamasının milleti AK Parti'ye mecbur ve mahkum ettiğini söyledi.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinin, aynı zamanda mevcut bütün siyasi partilerin bittiğinin, miatlarını doldurduğunun ve milletin çaresizliğinin de bir ifadesi, bir göstergesi olduğuna vurgu yapan Mehmet Bozdemir, yazılı değerlendirmelerde bulundu.

Bozdemir, her şeye rağmen seçim sonuçlarının ülkeye ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederek, özellikle Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun balkon konuşmasına sadık kalmasını, siyaseti kin ve nefret söylemlerinden kurtararak 78 milyonu kucaklamasını, Mevlana söylemlerini unutmamasını ve böylece başarılı olmasını yürekten arzu ettiklerini kaydetti.

Bozdemir, "Fakat soğuk savaş döneminden kalma, lider sultasına dayalı, ideolojik düşünen ve demokratik olmayan mevcut siyasi yapının ülke sorunlarına köklü çözümler getirebileceğine inanmıyoruz. Her şeye rağmen AKP, kuruluş ilkelerindeki demokrasi, hukukun üstünlüğü ve temel hak ve özgürlükler konularına samimi olarak yönelirse başarı şansı vardır diyoruz." dedi.

Parti olarak; seçim sonuçlarına bakarak milletin karamsarlığa ve ümitsizliğe kapılmamasını isteyen Bozdemir, "Yeni siyaset anlayışı ile siyaset konusunda da milletimiz yeni bir tarih yazacaktır. Bunun öncülüğünü de MİLAD Partisi yapacaktır. Millet ve Adalet Partisi, yeterli kadrolarını hazırladığı gün mMilletimizin huzuruna çıkacak ve yapılacak ilk seçimlerde iktidar olacaktır. Bundan halkımızın hiç şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Bozdemir: Millet, AK Parti'ye mecbur ve mahkum edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER