Bozuk olan yolun yapılmasını isteyen vatandaşlar yolu trafiğe kapattı


Hatay'ın Erzin ilçesinde uzun süredir bozuk olan yolun yapılmasını isteyen vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. Telefonla Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la görüşen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şeref Vural, yolun kısa sürede yapılması için söz aldı. Bunun üzerine mahalleli yolu trafiğe açtı.

Kanalizasyon yapımı ile yolların bozulan ve üç yıldır yapılmadığı için büyük sıkıntı çeken Cumhuriyet Mahallesi Osman Tıbıkoğlu Caddesi'nde ikamet eden vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. Cadde üzerine sedir ve çöp konteynerleri koyan mahalleliyi olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve polisler ikna edemedi. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar yetkili birisi ile görüşmek istedi.

Mahalle Muhtarı Şeref Vural telefonla Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la görüştü. Yollarının üç yıldır bozuk olduğunu ifade eden Vural, bu konuda yardım talep etti. Vatandaşların yolu trafiğe açmasını isteyen Başkan Lütfü Savaş, yolun kısa sürede asfaltlanacağı sözünü verdi. Yaklaşık bir saat kapalı kalan yol tekrar trafiğe açıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Bozuk olan yolun yapılmasını isteyen vatandaşlar yolu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER