BTSO Başkanı Burkay: Reform odaklı bir dönemin başlangıcı olsun


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yeni Bakanlar Kurulu ile ilgili, "64. Hükümeti'nin kurulmasıyla ülke ekonomimiz açısından hedeflerimize ve reform paketlerine yeniden odaklanacağımız bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum." dedi.

Burkay, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni kabineye ilişkin değerlendirmede bulundu. Kabine'de Türkiye ekonomisinin lokomotif kenti Bursa'dan İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yer aldığına işaret eden Burkay, "Ülkemizin stratejik hedeflerine liderlik eden Bursa'mızın 64. Hükümet'te 2 bakanla birlikte temsil edilecek olmasından büyük memnuniyet duyduk. Bursa, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Ankara'da güçlü bir şekilde temsil edilecek. Sayın Bakanlarımız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentimizin katma değerli üretim ve ileri teknoloji yatırımlarına ev sahipliği yapması adına geliştirdiğimiz örnek projelerimize liderlik edecek." diye konuştu.

Yeni hükümetin kurulmasıyla birlikte belirsizlik ortamının da ortadan kalktığını ifade eden Burkay, şunları kaydetti: "Yapısal dönüşüm programlarının ve reform paketlerinin yeniden ele alınması için tarihi bir fırsat yakaladık. Bu yeni dönemin büyüme ivmesinin yeniden yakalanması ve yüksek katma değerli üretim modeliyle hedeflerimize yürüyeceğimiz bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum. Bizler de iş dünyası olarak kentimizin ve ülkemizin hedeflerine ulaşması noktasında aynı inanç ve kararlılıkla desteklerimizi ve projelerimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nu ve tüm bakanlarımızı kutluyor, yeni dönemin ülkemiz, kentimiz ve iş dünyamız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum." Reform-odakli-bir-donemin-baslangici-olsun-1946743.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber BTSO Başkanı Burkay: Reform odaklı bir dönemin başlangıcı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER