Bülent Korkmaz: İyi bir oyun ve galibiyet elde ettik


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor karşısında iyi bir oyun oynadıklarını ve galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Korkmaz, 3 - 0 kazandıkları maç sonrası açıklamasına oyuncularını tebrik ederek başladı. Sıkıntılarla dolu bir hafta geçirdiklerini ifade eden Korkmaz, "Sakat oyuncularımız vardı, antrenmana çıkamıyordu. Bazı oyuncuların ailevi problemleri vardı. Oyuncularıma şunu dedim: Saha dışında zaten bazı şeyleri kazanamıyoruz, en azından saha içinde kazanmalıyız. Çok şükür oyuncularım bunu da yaptı. Onları tebrik ediyorum, yürekten kutluyorum. İyi bir oyun, iyi bir galibiyet ve uzun süren bir hafta sonrası gol yemeden bitirdik. Daha da güzel bir şey. Hak ettiğimiz bir 3 puandı, hak ettiğimiz bir galibiyetti. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bülent Korkmaz, takımda sıkıntıların devam edip etmediği yönündeki soruyu "Hafta içinde ben bir toplantı yaptım. Ben herhalde başka bir şehirde konuşmuş gibiyim. Başka şehirde yaşıyoruz sanki, başka şehrin takımı gibi geliyor bana. Biraz bana tuhaf geldi. Sağ olsun belli bir grup taraftar var, onlar gelip destekliyor. Ben sanki başka bir şehrin takımı temsil ediyormuşum gibi geliyor. Onu hissettim ben. Taraftarımız var, çok güzel stadımız var, herhalde 1 milyona yakın da bir nüfus var. Bunun yüzde birini hesaplasanız 10 bin eder, maalesef o da yok. Tabi biz bize devam ediyoruz. Buraya gelirken ben oyuncularıma şunu söyledim: 'Ben hiç bir zaman maçın sonucuna göre davranışta bulunmayacağım' dedim. Ben açıkçası üzüldüm. Bu nasıl olacak bilmiyorum. Biz teknik direktör olarak açıklama yaparız, basın toplantısı yaparız. Kapı kapı da dolaşmam. Ama Mersin İdmanyurdu bu şehrin takımı Süper Lig demek Avrupa'da bir marka lig. Dolayısıyla Süper Lig'le beraber Mersin de bir marka oluyor. Bu kadar güzel bir şehir, bu kadar keyifli bir şehir, sosyal bir şehir. Bunu hak ettiğini düşünmüyorum ben. Biz uyarımızı yapalım. Ben nihayetinde bir ay, bir sene ya da bir ay 2 sene çalışırım. Bizler gidiciyiz ama sizler kalıcısınız. Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum" sözleriyle cevapladı.

'OYUNCULARIMIZ DAVASINDA HAKLI'

Zor sürecin hala devam ettiğini vurgulayan Korkmaz, "Fenerbahçe maçı öncesi yaşadığımız psikolojik travmayı anca anca bir galibiyetle atlatamadık hala devam ediyor. Oyuncular davasında haklı. Sonuna kadar haklı ama artık bir şeylerin değişmesi lazım. Değişmezse biz bize devam ederiz. Ne kadar devam ederiz bizimde bir gücümüz var. Bizimde bir sabrımız var. Dolayısıyla Allah herkesin yolunu açık etsin." ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmaz, maçta sakatlanan Khalili'nin durumunun ise sıkıntılı olduğunu kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Bülent Korkmaz: İyi bir oyun ve galibiyet elde ettik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER