Bülent Korkmaz: Karcemarskas'ı geçemedik


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Gaziantepspor karşısında kaleci Karcemarskas engeline takıldıklarını söyleyerek, "Çok iyi kurtarışlar yaptı ama ona rağmen de biz skoru bulmalıydık." dedi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 9. hafta maçında Gaziantepspor karşısında deplasmanda aldıkları 1-0'lık yenilginin ardından maçı değerlendiren Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, şöyle konuştu:

"Oyunun genelini skora göre değerlendirmeyeceğim. Çünkü her yönüyle ilk yarı özellikle, ikinci yarı olsun iyi oynayan, çok pozisyona giren, çok gol kaçıran bir takımdık. Tabi karşınızda Karcemarskas gibi çok iyi bir kaleci var. Çok iyi kurtarışlar yaptı. Ama ona rağmen de biz skoru bulmalıydık.

İlk yarıda bir tane pozisyon verdik, iki üç tane de biz pozisyon bulduk. İkinci yarı oyuna başlarken konsantrasyon olarak iyi başlamadık ve golü yedik. Onun akabinde oyunun hakimi ister istemez Gaziantep geri kaçınca biz olduk. Son 15 dakika riske de girdik. Pozisyonlar da bulduk. Baya gol pozisyonu bulduk ama Karcemarskas'ı geçemedik açık söylemek gerekirse."

Takımın başına geldiğinden beri bir gelişmenin de söz konusu olduğuna dikkat çeken Korkmaz, bunun kendisini memnun ettiğini sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Bülent Korkmaz: Karcemarskas'ı geçemedik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER