Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor


Bursaspor, hafta sonu karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesislerin'de devam etti.

Macaristan'dan dönen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yardımcısı Ömer Erdoğan'ın da yer aldığı antrenmanda ısınmanın ardından dar alanda pres çalışması yapıldı. 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise yeşil beyazlı futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı.

Bu arada Katar'da oynanan milli maçta sakatlanan Serdar Aziz, fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Dizinden sorun yaşayan Tom de Sutter ise ısınmanın ardından fizyoterapist eşliğinde çalıştı. 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ricardo Faty ise tesiste tedavi oldu.

BURSASPOR'A YENİ ÇİM SAHA

Bursasporlu futbolcuların kullanması için Özlüce Tesisleri'ndeki sahaya serilecek çim için tören düzenlendi. Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nden getirilen çimlerin serilme törenine Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yöneticiler de katıldı. Ertuğrul Sağlam ve yeşil beyazlı futbolcuların katıldığı törende ilk olarak kurban kesildi.

Bursaspor çim uzmanı Muhittin İpek, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a 15 Aralık'tan itibaren çimin hazır olacağını ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER