Bursaspor taraftar grubu Teksas'tan aday eleştirisi


Bursaspor taraftar grubu Teksas, kulübün 11-19 Ocak tarihlerinde yapacağı genel kurul için 7 adayın başvuruda bulunmasını eleştirdi.

Teksaslı Bursasporlular Derneği adıyla yapılan açıklamada, adaylık için kriter getirilmesi önerisinde bulunuldu. 'Kendi menfaat ve reklamları uğruna Bursaspor'a başkanlık için' öne çıkanların eleştirildiği açıklamada şöyle denildi:

"Gelinen tablo gösteriyorki cebinde taksi parası çıkmayacak şahısların kendini Bursaspor başkanlık makamına yakıştırması o makamın itibarının nerelere geldiğinin göstergesidir. Bursaspor Divan Kurulu ve Bursaspor Genel Kurulu üyelerine çağrımızdır, önümüzdeki başkanlık seçiminin ardından kamuoyu oluşturulmalı bundan sonraki seçimlerde Bursaspor'a başkan adayı olmanın bir bedeli olduğunu ve bunun Bursaspor Kulübü tüzüğüne işlenmesi gerektiği konusunda çalışma başlatılmalıdır. Yapılacak olan genel kurulda, Bursaspor'u yönetecek vasıfta olan adaylara başarılar diler, Bursaspor'u kendi reklamları için kullananları bu yoldan uzak durmaları hususunda uyarırız."
CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor taraftar grubu Teksas'tan aday eleştirisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER