Cahit Nakıboğlu, OSB'deki görevinden istifa etti


Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etti. Sağlık sorunları ve iş yoğunluğu sebebiyle yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinden affını isteyen Nakıboğlu'nun yerine Deniz Köken getirildi.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Nakıboğlu, iş temposunun yoğunluğu nedeniyle 13 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini ve Anadolu'nun sanayideki gururu olan OSB'nin yoluna emin adımlarla devam edeceğini ifade etti.

13 yıldır OSB başkanlığı gibi önemli ve herkese nasip olmayacak bir gururu kendisine yaşatan Gaziantepli sanayicilere teşekkür ettiğini belirten Cahit Nakıboğlu, "Gaziantep için emek vermeye üretmeye ve şehrimizi büyütmeye ve kent sevdalısı olmaya devam edeceğiz. Burada aslolan kan değişimi, bayrak değişimidir. Ortak aklın devamıdır, istikrarıdır. Bu vesile ile 13 yıldır birlikte uyum içinde mesai yaptığımız çalışma arkadaşlarıma ve Organize Sanayi Bölgesindeki tüm üyelerimize teşekkür ederim. Organize Sanayi Bölgesi yeni başkanımız Sayın Deniz Köken'e hayırlı ve bereketli bir çalışma dönemi dilerim." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Cahit Nakıboğlu, OSB'deki görevinden istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER