Çankırı'da resmi Nevruz kutlama programı iptal edildi


Çankırı'da pazartesi günü Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsünde düzenlenecek olan resmi Nevruz kutlama programı iptal edildi. Çankırı Valiliği'nden yapılan ilk açıklamada, "Çankırı Valiliği ve Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin işbirliği ile düzenlenen '21 Mart Nevruz Programını' onurlandırmanızı bekleriz." denilmişti.

Ancak bugün yapılan duyuruda, "21 Mart 2016 Pazartesi günü yapılması planlanan Nevruz programı yapılmayacaktır." denildi.

Öte yandan, Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Adnan Taha Tuğrul, sosyal paylaşım sitesi üzerinden konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: "Üniversitemizde Nevruz programı yapılacağı yönünde söylentiler dolanmakta ve telefonlarınıza mesajlar gelmektedir. Rektör hocamızla konuyu görüştük kendisi de bu konuya şiddetle karşı çıkmaktadır. Ülkemiz bu durumdayken Nevruz programı kutlamanın mümkün olmayacağını ve yapılması düşünülen tüm programlarında rektörümüzün talimatıyla iptal edildiğini tüm öğrenci arkadaşlarımızın bilmesini isterim." CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı'da resmi Nevruz kutlama programı iptal edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER