Çankırı'da yatılı kız Kur'an kursu 9. taç töreni gerçekleştirildi


Çankırı'da Bahçelievler Sultan Hatun Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan öğrenciler için Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda taç töreni düzenlendi.

9. defa gerçekleştirilen taç törenine Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, Müftü Vekili Uğur Demirel, daire amirleri ve bayan vatandaşlar katıldı.

Müftü Vekili Uğur Demirel tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, hafızlığını tamamlayan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Ankara Millet Cami İmam Hatibi dünya birincisi Hafız Mehmet Bilir tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'e öğrenciler tarafından hazırlanan plaketler hediye edildi.

"Ben hafız değilim ama bir Kur'an aşığıyım. Sizleri tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." diyerek öğrencileri ve ailelerini kutlayan Vali Özcan ile protokol üyeleri, hafızlığını tamamlayan öğrencilerin babalarına teşekkür plaketi takdim etti.
kursu-9-tac-toreni-gerceklestirildi-1946729.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı'da yatılı kız Kur'an kursu 9. taç töreni... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER