Cansel davası başladı


Kayseri'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Cansel Buse K.'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden olduğu iddiasıyla tutuklanan matematik öğretmeni Bayram Ö.'nün yargılanmasına başlandı. Duruşma basına ve izleyiciye kapatıldı.

Lise öğrencisi Cansel Buse K., 17 Şubat'ta Melikgazi ilçesi TOKİ Demokrasi Mahallesi'nde bulunan evinde, polis babası M.K.'nin silahıyla başına tek el ateş ederek intihar etmişti. Öğretmen Bayram Ö., Cansel Buse K.'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden olmak iddiasıyla tutuklanmıştı. Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan davada sanık Bayram Ö., 'cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak', 'çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik' ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından yargılanıyor.

Nevşehir Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanık Bayram Ö, duruşma için Kayseri Adliyesi'ne getirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bir avukatla davaya müdahil oldu. Sanığı 2 avukat savunuyor. Cansel K.'nın okulundan çok sayıda arkadaşı tanık olarak dinlenmek üzere adliyeye geldi. CİHAN
<< Önceki Haber Cansel davası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER