"Çaykur Rizespor maçında gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz"


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hafta sonu karşılaşacakları Çaykur Rizespor maçında gerçek bir zafere imza atmak istediklerini belirtti. Çaykur Rizespor maçında tüm stadın dolmasını umut ettiklerini anlatan Korkmaz, "Hep beraber gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz. Çünkü buna hepimizin ihtiyacı var. Bütün şehir bu iş için ayaklanmalı." dedi.

Korkmaz kulüp binasında gerçekleştirdiği haftalık bilgilendirme toplantısında iş dünyasına ve taraftara destek çağrısında bulundu. Süper Lig'in Mersin için bir değer olduğunun altını çizen Korkmaz, "Bu mücadelede herkesin bize maddi, manevi destek olması gerekir ama bu desteği maalesef ki biz göremiyoruz. Haftalardır yaşadığımız problemler çözüm bulamamakla beraber bu problemler katlanarak devam etmektedir. Dün oynadığımız Karagümrük maçında ben, ekibim ve bize yardımcı olan personel haricinde başka kimse yoktu. Sadece biz bizeydik. Bu da geldiğimiz süreçte son noktaydı." şeklinde konuştu.

'BÜTÜN ŞEHİR AYAKLANMALI'

Çaykur Rizespor maçında tüm kentin desteğini arkalarında hissetmek istediklerini vurgulayan Korkmaz, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: "Her zaman yanımızda olan, bizi destekleyen bir taraftarımız var ama bu sayının daha da artması gerekiyor. Bunun yanında şehrin tüm sinerjisini hissetmek için iş adamları, şehrin önde gelen isimlerinin, şahsiyetlerinin kısacası bu şehri seven herkesin bu takıma olduğundan fazla destek olması gerekmektedir. Fenerbahçe maçından öncesi ve sonrası yapmış olduğum açıklamalarda görevi bırakacağımı açık bir şekilde söylemiştim. Fakat oyuncularımın büyük çoğunluğuyla bu kriz durumuna yüreğimizi hatta gövdemizi koyduk. Yarın bu oyuncular veyahut biz teknik ekip burada olmayabilir yada değişebilir ama Mersin İdmanyurdu hep buradadır, bu şehrin takımıdır, burada yaşayan insanların camiasıdır. Bu toplantıyı yapmamızın amacı hafta sonu Mersin şehrini ve Mersin İdmanyurdu'nu gerçekten seven, gerçekten sahip çıkan gerçek taraftara ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu dile getirmektir. Hafta sonu tüm stadın dolmasını umut ederek hep beraber gerçek bir zafere imza atmak istiyoruz. Çünkü buna hepimizin ihtiyacı var. Hep beraber bir şeyi başarabilir. Bütün şehir bu iş için ayaklanmalı."
CİHAN
<< Önceki Haber "Çaykur Rizespor maçında gerçek bir zafere imza atmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER