CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu oyunu kullandı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, oyunu Bağcılar'da kullandı. Oy atmasının ardından konuşan Bekaroğlu, bu seçimin Türkiye'nin geleceği için çok ciddi ve önemli sonuçlar doğuracağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu oyunu kullandı. Bekaroğlu, herkesin sonuna kadar sandığa sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Bu seçim çok önemli. Çünkü Sayın Erdoğan'ın ülkeye dayattığı yapıyı, sistemi seçmen kabul ediyor mu etmiyor mu bunu görceğiz." dedi.

Bağcılar Sancaktepe İlkokulu 1174 no'lu sandıkta saat 11.00' da ailesi ile birlikte oy kullanan Bekaroğlu yaptığı açıklamada seçimlerin sükunet içinde devam ettiğini ifade etti. Sandığa herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyen Bekaroğlu, bu seçimin Türkiye'nin geleceği için çok ciddi ve önemli sonuçlar doğuracağını belirtti. Bekaroğlu, "Sayın Erdoğan'ın ülkeye dayattığı yapıyı, sistemi seçmen kabul ediyor mu etmiyor mu? Erdoğan'ın kendine özgü tek adam yönetimi dayatmasını aslında seçmen 7 Haziran'da reddetti. Ancak Erdoğan Anayasal hakkını kullanarak ve partisini de manipule ederek bunu kabul etmedi ve seçim kararı aldı. Bu seçim Erdoğan'ın dayatmasına seçmen evet diyor mu demiyor mu? Yani AKP tek başına iktidar olacak mı olmayacak mı? Bunu göreceğiz."

Açıklamasının ardından Berkaroğlu, okuldan ayrıldı. CİHAN
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu oyunu kullandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER