CHP'li Aylin Nazlıaka kesin ihraç telebiyle disipline sevk edildi


CHP Parti SözcüSelin Sayek Böke, AK Parti hükümetinin söylediğinin aksine Türkiye'nin bir siyasi sistem, rejim sorunu olmadığını, Cumhurbaşkanı'nın tek adam olmak gibi kişisel bir sorunu olduğunu söyledi.

Böke ayrıca CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'nın odasındaki Atatürk resminin indirildiği tartışması üzerine Nazlıaka'nın kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesine oy birliği ile karar verildiğini açıkladı. Parti Meclisi'ne intikal etmiş konu hakkında herhangi bir açıklama yapmasının sürece gölge düşüreceğini ifade eden Böke, detaylı bilgi vermedi.

CHP MYK toplantısı sürerken genel merkezde basın toplantısı düzenleyen Sözcü Böke, İstanbul Esenyurt'taki bir inşaatta yaşanan iş kazası ve Sur'daki çatışmalardan gelen şehit haberlerine değindi. MYK toplantısında acı Türkiye gerçeklerinin hepsini değerlendirdiklerini belirten Böke, yeni anaya tartışmalarına vurgu yaptı.

Böke, CHP olarak bütün toplum kesimlerinden ortaya çıkan teklifi gerçek olduğunu kabul ettiklerini, Türkiye'nin asıl meselesinin anayasa değil, asıl meselenin ülkeyi darbe hukukundan arındırma meselesi olduğunu kaydetti.

Sürecek.....
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Aylin Nazlıaka kesin ihraç telebiyle disipline... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER