CHP'li Kaytan: Seçimde sandık güvenliği için her türlü tedbiri aldık

CHP'li Kaytan: Seçimde sandık güvenliği için her türlü tedbiri aldık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili adayı Onur Kaytan, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi için il genelindeki bütün okullarda gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

CHP Milletvekili adayı Onur Kaytan, yaptığı açıklamada sosyal medyada Twitter Fenomeni olarak anılan ve bütün söyledikleri doğru çıkan Fuat Avni'nin önceki gün yaptığı paylaşımda oy hırsızlığına değindiğini hatırlatarak, muhtemel olumsuzlukların önüne geçmek için her türlü tedbirleri aldıklarını vurguladı.

Kaytan şu açıklamada bulundu: "Yarın yapılacak olan 1 Kasım seçimi Yozgat'ımız ve ülkemizin kurtuluşuna vesile olacak. Oy kullanacak olan vatandaşlarımız mutlaka sandığa giderek vicdanlarının sesini dinleyerek oylarını kullansın. Son yıllarda hukuk adeta ayaklar altına alındı. Birileri kendine muhalif gördüğü kişi kurum kim olursa olsun haksız hukuksuz bir şekilde devlet gücünü kullanarak baskı politikasını sürdürüyor. Bu süreç, bu baskı politikası inşallah 1 Kasım'da sandıkta son bulacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı projelere baktığımızda toplumun her kesimine yönelik örnek projeleri içinde barındırıyor. Bunu başka partiler kendi projeleri gibi sunarak vatandaşlarımızı kandırmaya çalışıyorlar. Halkımız huzur ve güveni CHP iktidarında bulacak. Haksızlık, hukuksuzluk, yolsuzluk, adam kayırmacılığı bizden olan ve olmayanlar ayrımcılığı 1 Kasım seçimlerinden sonra CHP iktidarı ile son bulacak. Bu vesile ile vatandaşlarımızı mutlaka sandık başına giderek kendi ve çocuklarının geleceği için özgürlükler için baskılardan kurtulmak için bütün haksızlıklara dur demek için oylarını kullanmalarını istiyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Kaytan: Seçimde sandık güvenliği için her türlü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER