CHP'li Tekin'den kurban pazarında 'selfie' göndermesi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Çankaya'daki kurban satış yerini ziyaret etti. Çadırları gezerken bir satıcının telefonuyla selfie çektiğini gören Tekin, satıcıya, 'Selfie çekme, selfie suçtur, aman' diye uyarıda bulundu.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Çankaya Belediyesi tarafından Yeşilkent mahallesi Mühye köyünde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'ni ziyaret etti. Tekin'e, ziyaretinde, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve partililer eşlik etti. Teker teker kurban çadırlarını gezen Tekin, kurban satıcılarının dertlerini dinledi, hayırlı kazançlar diledi. Pazarda, 16 bin lira ve 950 kg ağırlığındaki kurbanlığının yanına gelen Tekin, kurban satıcısı ile sohbet etti. Bir kurban satıcısı da Tekin'e pazarın yerinin zor bulunduğundan yakındı. Tekin de, satıcıya sorunun halledileceğini söyleyerek, 'satışlardan pay isteriz, onu da söyleyeyim' diye takıldı.

SELFİE SUÇTUR, AMAN

Bir kurban satıcısının 'samanın yurt dışından ithal edildiğini' söylemesi üzerine Tekin, "Türkiye'de kimin aklına gelirdi. AKP çok güzel sloganları vardı, 'hayaldi gerçek oldu' diye, gerçek oldu. Allah kolaylık versin." ifadelerini kullandı. Pazarda ziyaretine devam eden ve bir satıcının telefonuyla selfie çektiğini gören Tekin, "Selfie yapma, selfie suçtur, aman." dedi.

AYNEN SENİN DURUMUNDAYIZ

Başka bir çadırı ziyaret eden Tekin, deve satan satıcıyla sohbet etti. Devenin fiyatının 12 bin lira civarında olduğunu öğrenen Tekin, deve ile ilgili kıssa anlattı. "Deveye boynun niye eğri diye sormuşlar, 'nerem düzgün ki' demiş." diyen Tekin, deveye dönerek, "Aynen senin durumundayız." dedi.

KENDİ COĞRAFYAMIZDA YAŞANAN BU SORUNLARIN GİTTİKÇE BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ

Ziyaretten sonra, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Her bayram olduğu gibi bu bayram da birliğe bütünlüğe çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemdir. Bir önceki bayramda gittiğimiz yerlerde daha çok İslam coğrafyasında yaşanan olaylarla ilgili bu temennilerimizi söylüyorduk. Ama ne yazık ki şimdi kendi coğrafyamızda yaşanan bu sorunların gittikçe büyüdüğünü görüyoruz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Tekin'den kurban pazarında 'selfie' göndermesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER