CHP'li Usluer'den Başbakan'a: Balkon gördüler mi dayanamıyorlar


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun umre ziyaretinde balkondan Türk hacılarına el sallayarak selam vermesine ilginç göndermede bulundu. Usluer, "Balkon gördüler mi dayanamıyorlar." dedi.

CHP'li Prof. Dr. Usluer, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'başkanlık' talebini ve Başbakan Davutoğlu'nun umre ziyaretinde Türk hacılarına el sallayarak selam vermesini eleştirdi.

Usluer, "Davutoğlu umre ziyaretinde balkondan Türk hacı adaylarına mitingteymiş gibi el sallayarak selam vermiş. Balkon gorunce dayanamıyorlar!" ifadesini kullandı. Usluer, başkanlık sistemiyle ilgili olarak da, "AKP terörün şiddetinde istikrarı sağladı. Sivil, asker ve polis şehitlerimiz her gün canımızı yakıyor. Onların derdi ise başkanlık!" sözlerini kullandı.

CHP'li vekil, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile başlayan AK Parti'de çatlağı ise "14 yıllık AKP iktidarlarının bilançosu içte savaş, dışta savaş. Ülkemizin tüm dengelerini alt üst ettiler. Şimdi sıra kendi iç dengelerinde." ifadeleriyle karşılık verdi.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER