CHP'li Yıldırım: 13 yıllık AKP iktidarında Yozgat istenilen yatırımı alamadı

CHP'li Yıldırım: 13 yıllık AKP iktidarında Yozgat istenilen yatırımı alamadı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yozgat İl Başkanı Mehmet Yıldırım, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından 7 Haziran seçim çalışmalarına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde şehrin istenilen yatırımı alamadığını söyledi.

CHP İl Başkanı Yıldırım, yaptığı açıklamada seçim çalışmalarını değerlendirerek AK Parti iktidarını eleştirdi. Yıldırım, "Milletvekili adayları ile birlikte ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere karşı olan ilgisi partimize olan ilgiyi de gösteriyor. 17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonuyla 4 bakanın istifa ettirilmesi ve ardından yaşananlar halkın hafızasına kazılmıştır. Artık halkımız AKP iktidarının yalanlarından bezmiş durumda ve bir an önce kurtulmayı istiyor." dedi.

Yozgat'ın 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde istenilen yatırımları alamadığını söyleyen Yıldırım, "Yozgatımız AKP iktidarına seçimlerde büyük destek vermesine rağmen maalesef ilimize istenilen yatırımları alamadı. Çevre illere baktığımızda Yozgatımız en geri kalmış ildir ve her yıl 10 bin kişinin göç vermesiyle ne kadar gelişmişliğimiz ortadadır. Ülkemiz ve Yozgatımız ekonomik anlamda her geçen gün daha da kötüye gidiyor. İktidar milletvekilleri toz pembe tablo çizse de artık halkımız her şeyin farkındadır." diye konuştu.

"CUMHURİYET TARİHİNDE EN BÜYÜK ÖZELLEŞTİRME AKP DÖNEMİNDE YAPILDI İÇ VE DIŞ BORÇ TAVAN YAPTI"

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en büyük özelleştirmenin AK Parti döneminde yapıldığını buna rağmen iç ve dış borcun katlanarak tavan yaptığını söyleyen Yıldırım, "Devletin kasasına yaklaşık 55 milyar dolar özelleştirmeden girdi. Buna rağmen iç ve dış borç tavan yapmış trilyon doları aşmıştır. Bununla övünen AKP, halkı kandırmaya devam etmektedir. Bugün gittiğimiz ziyaret ettiğimiz köylerde çiftçilerimizin serzenişleri ile karşılaşıyoruz. Mazot, gübre almış başını gitmiş. Esnafımız kan ağlıyor siftahsız kepenk kapattıklarını söylüyorlar, emeklimiz işçimiz ve memurumuz da ay başını getiremediğinden yakınıyor. Toplumda bunca sıkıntılar varken AKP'liler ülkeyi toz pembe gösterme gayreti içinde olmaları vatandaşımızın da tepkisini çekiyor. 7 Haziran seçimlerinde CHP iktidarı ile ülkemiz huzur ve güvene kavuşacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Yıldırım: 13 yıllık AKP iktidarında Yozgat... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER