CHP Milletvekili Köksal: İşadamları hiç bu kadar baskı altında olmamıştı

CHP Milletvekili Köksal: İşadamları hiç bu kadar baskı altında olmamıştı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Burcu Köksal, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Köksal, iktidarın isteklerini yerine getirmeyen işadamlarının özgürce ticari hayatını yapamadığını, baskı gördüğünü söyledi.

Köksal, Afyonkarahisar'da seçim ziyaretleri kapsamında HÜRSİAD Başkanı Ali İşisağ ve yönetim kurulu üyeleriyle ile dernek binasında bir araya geldi. CHP'li Köksal, HÜRSİAD yönetim kurulu üyelerine yaptığı ziyarette işadamlarının ülke ekonomisinin temel taşı olduklarını yineledi. Türkiye'nin içinde bulunduğu durum itibariyle ekonomik istikrarın kalmadığını ifade eden Köksal, "İktidara karşı belli şeyleri yapmayan, yerine getirmeyen işadamları şu anda özgürce ticari hayatına devam edemiyorlar. İktidarın baskısı her alanda olduğu gibi işadamlarında da hissediliyor. Bu dönem bu had safhaya ulaşmış durumda." dedi.

Ülke genelinde can güvenliği sorununun öncelikli birinci sorun olduğunu ifade eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili, ziyaret ettiği yerlerde en öncelikli konunun terör olarak görüldüğünü kaydetti. Köksal, "Ülkemizde en büyük sıkıntı terördür. Terör de had safhada. Eskiden çatışmalar Doğu ve Güneydoğu da olurdu şimdi büyük şehirlere de sıçradı. CHP iktidarında önceliğimiz terörün son bulması olacak." diye konuştu.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"

HÜRSİAD Başkanı Ali İşisağ da CHP Milletvekili Burcu Köksal ve ziyaret heyetine dernek hakkında bilgiler verdi. İşisağ, bir sivil toplum kuruluşu olarak TUSKON'a bağlı bulunduklarını, bu konfederasyona Türkiye'de 7 tane esnaf ve işadamı derneğinin bağlı olduğunu aktardı. Afyonkarahisar ve ilçelerinde yaklaşık 333 üyeleri bulunduğunu belirten İşisağ, şunları ifade etti: "TUSKON'a bağlı 211 tane her biri bizimki gibi olan işadamı derneğimiz var. Ülke genelinde de yaklaşık toplam 55 bin civarında da üyemiz var. Eğitim ve seminer faaliyetleri, sertifika programları düzenliyoruz. Malum seçim ortamında her vatandaş gibi bizim de üzerimize düşen her ne varsa, neler yapabileceğimizi dönem dönem masaya yatırıyoruz. Oyumuza nasıl sahip çıkabileceğimizi konuşuyoruz. Varsa yanlışları ya da gereksinimleri derneğimiz de bir araya gelerek tartışıyoruz. Seçim sonucunun ülkemize ve ilimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Köksal: İşadamları hiç bu kadar baskı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER