Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve Sayıştay'a yeni seçilen üyeleri ile Sırbistan Ulusal Meclisi Başkanı Maja Gojkoviç'i ayrı ayrı kabul edecek. (14.30 -16.45- Ankara)

POLİTİKA

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Mermerli Restaurant'ta turizmcilerle toplantı yapacak, Konyaaltı Limanı Vagner Kablo Fabrikası işçilerini ziyaret edecek, Ramada Otel'de sanayicilerle toplantı yapacak. (11:00-12:30-13:30- Antalya)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDK Eş Genel Baskanı Ertuğrul Kürkçü, HDP Manisa İl Binası önünde halka hitap edecekler. (13.00-Manisa)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Rosatom Genel Müdürü Sergey Kirienko'nun katılımıyla; Ankara, Hacettepe ve İstanbul Teknik Üniversiteleri ile Rusya Federasyonu Ulusal Nükleer Araştırmalar Üniversitesi (MEPhI) arasında Enerji Bakanlığı'nda ayrı ayrı 'Bilimsel Eğitimsel ve Sosyal İşbirliği Anlaşmaları' imzalanacak. (15.30-Ankara)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret edip esnaf ziyaretlerinde bulunacak. (10.45-12.00- İstanbul)

- TBMM'de CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - 11.30- Ankara)

EKONOMİ

- Ekonomi Bakanlığı 2015 yılı 2. dönem Dış Ticaret Beklenti Anketini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TÜİK, Şubat ayı Kümes Hayvancılığı, Süt ve Süt Ürünleri Üretimi verilerini açıklayacak.
(10.00-Ankara)

DÜNYA

- Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek. (Moskova)

- İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif Kazakistan'ı ziyaret edecek. (Astana)

- Suudi Arabistan önderliğinde, Yemen'e başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana, Riyad)

GÜNCEL

- Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Okan Üniversitesi'nde 'Demokrasi ve Seçim Sistemindeki Aktüel Değişiklikler' konulu konferansa katılacak. (14.00- İstanbul)

- Manisa'nın Soma ilçesinde 301 kişinin hayatını kaybettiği maden faciası ile ilgili davanın ilk duruşması, Akhisar Bülent Ciğeroğlu Kültür Merkezi Salonu'nda yapılacak. Duruşmayı, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da izleyecek. (09.30-Manisa)

- Hollandalı gazeteci Frederike Geerdink hakkında sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar sebebiyle Diyarbakır'da açılan davanın ikinci duruşması yapılacak. (09.00-Diyarbakır)

- Adana'da, MİT'e ait TIR'ların durdurulup aranmasıyla ilgili davaya devam edilecek. (10.00-Adana)

- Kayseri Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Pınarbaşı ilçesi yakınlarında cezaevi nakil aracında çıkan yangında 5 tutuklu ve hükümlünün hayatını kaybetmesiyle ilgili davayı görmeye devam edecek. (09.00-Kayseri)

SPOR

- PTT 1. Lig'in 27. Hafta kapanış maçında Albimo Alanyaspor ile Kayserispor Alanya'da karşı karşıya gelecek. (19.00-Antalya)

- Vodafone İstanbul Yarı Maratonu hakkında ayrıntılı bilgi vermek üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'un katılımlarıyla Harbiye, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. (19.00-İstanbul)

- Süper Lig'in 27. Haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. (17.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 27. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER