Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır Sarıyer'de Levent - Rumeli Hisarüstü metro hattının açılışına katılacak. (17.00 - İstanbul)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe ofisinde Roman temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya gelecek.(11.00 - İstanbul)

POLİTİKA
- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin Manisa milletvekilleri adaylarının tanıtım toplantısına katılacak. (15.00 - Manisa)

- CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla aday tanıtımı ve Seçim Bildirgesi'nin açıklanması ATO Congresium'da gerçekleştirilecek. (11.00 - Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Esenyurt'ta düzenleyeceği halk buluşmasına katılacak. (17.00 - İstanbul)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dağ Köyleri Dayanışma Derneği ve Dağ Yöresi Köy Dernekleri'nin temsilcileriyle bir araya gelecek, Osmangazi 10. Uluslararası Kent Koşusu'nda bulunacak. (09.00/18.30 - Bursa)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kaya Otel'de AK Parti İzmir milletvekili adaylarıyla kahvaltıda bir araya gelecek. (09.30 - İzmir)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katılacak. (14.00 - Denizli)

DÜNYA
- Kıbrıs Türk halkı, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanını seçmek üzere sandığa gidecek. (Lefkoşa)

- Erbil'deki patlamanın ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Erbil)

GÜNCEL
- Herkes O'nu Okuyor yarışmasının ödül töreni Çemberlitaş FKM'de yapılacak. (15.00 - İstanbul)

SPOR
- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. hafta maçlarına Kayseri Erciyesspor - Eskişehirspor, Medicana Sivasspor-Balıkesirspor, İstanbul Başakşehir - Çaykur Rizespor ve Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/15.00/16.00/19.00 - Kayseri/Sivas/İstanbul/Trabzon)

- PTT 1. Lig'de 28. hafta maçlarına Manisaspor – Osmanlıspor, Şanlıurfaspor - Bucaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Samsunspor, Orduspor - Adana Demirspor ve Adanaspor - Albimo Alanyaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/15.00/18.30)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER