Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Van'da, toplu açılış törenine katılacak. (15.00-Van)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Demokrasi ve Özgürlük Adaları' temel atma törenine katılacak. Davutoğlu daha sonra Muğla ve Aydın'da partisinin düzenlediği mitingde konuşacak.(11.00-14.00-17.00-İstanbul-Muğla-Aydın)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Artvin ve Samsun'da halka seslenecek. (14.00-17.00-Artvin-Samsun)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Zonguldak, Bartın ve Karabük'te partisi tarafından düzenlenen mitinglere katılacak. (12.00-15.00-17.15-Zonguldak-Bartın-Karabük)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Cacabey Meydanı'nda düzenleyeceği mitingde konuşacak. (12.00-Kırşehir)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 'Demokrasi ve Özgürlük Adaları' temel atma törenine katılacak. (11.00- İstanbul)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Bursa)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, G20 Perspektifinde Dünya ve Türkiye'nin Geleceği Konferansı ile Türk Dünyası Çocuk Oyun ve Oyuncakları Kurultayı'na katılacak. (09.45-10.15-Eskişehir)

DÜNYA

- ABD'ye gelen göçmenlerin uzun yıllar geçiş merkezi olan New York'un Ellis Adası, üzerinde bulunan Göçmen Müzesi'ne yeni bir bölüm ekledi. Aralarında 23 bin'e yakın Türk vatandaşının da bulunduğu milyonlarca insanın ABD'ye girmek için kullandığı adadaki müzede, yakın tarih göçmenleri için de bir bölüm oluşturuldu. (New York)

- Yemen'de, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin başlattığı 5 günlük insani ateşkes ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. ( Riyad )

- Filipinler'in başkenti Manila'da bir lastik terlik fabrikasında en az 45 kişinin öldüğü, 26 kişinin ise akıbetinin bilinmediği yangında, gelişmeler takip ediliyor. (Manila)

SPOR

- Süper Lig'de 31. Hafta Manisa'da oynanacak olan Akhisar BelediyesporBeşiktaş maçıyla tamamlanacak. (19.45-Manisa)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçlarında Dnipro-Napoli (1-1) ile Fiorentina-Sevilla (0-3) karşılaşmaları oynanacak ve finale kalacak takımlar belli olacak. (22.05)

- Rusya'da devam eden Dünya Tekvando Şampiyonası'nda olimpiyat şampiyonu Servet Tazegül ile olimpiyat ikincisi Nur Tatar podyuma çıkacak. (Rusya)

- Galatasaray Spor Kulübü Başkan adaylarından Ahmet Özdoğan basın mensuplarıyla biraraya gelecek. (12.00-İstanbul)

- Spor Toto 3. Lig play off ilk maçlarında 6 karşılaşma oynanacak. (16.30) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER