Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (13.15-14.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı yapılacak. (11.00-Ankara)

POLİTİKA

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel merkezde Başkanlık Divanı toplantısına katılacak. (18.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın katılımıyla Parti Meclisi (PM) toplantısı, ardından Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı genel merkezde gerçekleştirilecek. (10.00-17.00-Ankara)

- 25. dönem milletvekillerinin kaydı için TBMM şeref holünde kurulan masalar, YSK'dan mazbata alan vekilleri bekliyor.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uluslararası Yatırımcılar Derneği üyelerini kabul edecek. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2015 yılı 1. çeyrek (Ocak-Mart) Gayri Safi Yurtiçi Hasıla verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüşecek. (Brüksel)

- Mısır'da yaklaşık 26 Afrika ülkesinin katılımıyla Doğu ve Güney Afrika Ortak Pazarı (COMESA) toplantısı yapılacak. (Kahire)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

- 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde 12 Haziran Cuma günü deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım'mı maçın oynanacağı Almatı'ya gelecek. (Almatı)

GÜNCEL

- Diyarbakır'da dün 4 kişinin hayatını kaybettiği olaylarla ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır)

- Tedavi gördüğü Monaco'da 85 yaşında hayatını kaybeden Hürriyet gazetesinin eski sahibi Erol Simavi'nin cenazesi, ikindi vakti Kanlıca Camii'nde kılınacak namazın ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (17.15-İstanbul)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ile oynayacağı EURO2016 Eleme Grubu maçı için Kazakistan'ın Almatı şehrine gidecek. Ay yıldızekip Kazakistan maçı hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek. (09.30-19.00-İstanbul)

- Kulüpler Birliği Vakfı, Süper Lig A.Ş'nin kurulumu ile ilgili Haliç Kongre Merkezi'nde bir araya gelecek. (09.00-İstanbul)

- Galatasaray Spor Kulübü, Haziran Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Spor Kulübü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Divanın Haziran 2015 Olağan Toplantısı, futbol takımının kazandığı 20. Lig Şampiyonluğunu kutlamasına ayrıldığı için kupalar sergilenecek ve tesislerde üyeler piknik yapacak. (12.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER