Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- CHP MYK toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılacak. (12.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ eş başkanlığında Suruç'ta meydana gelen saldırı gündemli olağanüstü MYK toplantısı düzenlenecek. (09.00-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, polisevinde basın toplantısı düzenleyerek, Suruç'ta yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunacak. (09.00-Şanlıurfa)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, koalisyon görüşmeleri kapsamında AK Parti adına görevlendirilen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile görüşecek. (11.00-Ankara)

-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba ve beraberlerindeki heyet, Şanlıurfa CHP İl Başkanlığı'nda, Suruç'ta yaptıkları incelemelere ilişkin bir basın toplantısı yapacak. (11.00-Şanlıurfa)

EKONOMİ

- Ekonomi Bakanlığı, Mayıs ayı Uluslararası Doğrudan Yatırım verilerini açıklayacak. (17.30-Ankara)

- TÜİK, Haziran ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC'de bin kişi Lefkoşa'da bir araya gelip otobüslerle Hala Sultan Tekkesi'ne ziyaret gerçekleştirecek. (Larnaka)

- Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısına dünyadan gelen tepkiler takip edilecek.

- İtalyan Başbakanı Matteo Renzi İsrail'i ziyaret edecek. (Tel Aviv)

GÜNCEL

- 31 kişinin öldüğü, 104 kişinin yaralandığı, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

- Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve emniyet mensupları, açık görüşte yakınlarıyla bir araya gelecek. (12.00- İstanbul)

- Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK üyeleri arasındaki çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal (21), Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Kulpak'ta düzenlenecek tören sonrasında toprağa verilecek. (Kayseri)

- Hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının artarak ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği, yurdun kuzeydoğu kesimleri dışında büyük bir bölümünün yağışsız geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklarla ilgili yurttaki gelişmeler takip ediliyor.

- Gemlik Gübre San. A.Ş.'de meydana gelen patlama ile ilgili mühendisler açıklama yapacak. (13.30-Bursa)

SPOR

- Fenerbahçe ve Antalyaspor ile Fransa'dan Marsilya ve Yunanistan Süper Ligi'nin son şampiyonu Olympiakos'un mücadele edeceği 'Afyon Football Fest 2015' Afyon'da oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Fenerbahçe ilk maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. (20.30-Afyon)

- 2015-2016 Sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstür çekimi, TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek. (14.00-İstanbul)

- Süper Lig ekiplerinin yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER