Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı kabul edecek. (11.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu parti genel merkezinde AKİM 2 Milyon Gülen Yüz Ödül Törenine katılacak. Başbakan Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı kabul edecek. (10.00-14.00-Ankara)

POLİTİKA

- HDP Parti Meclisi, Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ başkanlığında genel merkezde toplanacak. (10.00-Ankara)

- CHP, Osmaniye'ye Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Adana milletvekillerinden oluşan heyet gönderiyor. Heyet, Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanan Emir Melih Avşar ve Nail Toplu'yu, Osmaniye T2 tipi Cezaevinde ziyaret ettikten sonra, şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın ailesine gidecek. Heyet ayrıca Osmaniyeli diğer şehitlerin ailelerini de ziyaret edecek. (10.00-Osmaniye)

- Saadet Partisi 1 Kasım 2015 seçim startını veriyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, partisinin İstanbul il merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yaparak. (11.00-İstanbul)

DÜNYA

- Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Avrupa Birliği Konseyi ve Avrupa Komisyonu başkanlarıyla görüşecek. (Brüksel)

- Almanya, İtalya, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan ve Arnavutluk liderleri Batı Balkanlar zirvesinde bir araya gelecek. (Viyana)

- Arap Birliği Dışişleri ve savunma bakanları Arap askeri güce kurulmasını görüşecek. (Kahire)

- NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Gürcistan'ı ziyaret edecek. Stoltenberg, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ve Başbakan İrakli Garibaşvili tarafından kabul edilecek. (Tiflis)

GÜNCEL

- Mardin'de İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde devriye görevini yaparken polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan polis Oktay Uçar'ın cenazesi Bafra'da toprağa verilecek. (12.00-Samsun)

- Artvin'in Hopa ilçesinde 8 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları takip ediliyor. (Artvin)

- Başta Yüksekova olmak üzere bölgedeki terör olaylarıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Hakkari)

- İstanbul Tabip Odası, Prof. Dr. Mazhar Osman Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yerleşkesi üzerinde yapılacak projelerle ilgili ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. (12.30-İstanbul)

SPOR

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Atromitos'u ağırlayacak. (21.00-İstanbul)

- Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. (18.45-Monaco)

- Takımların hafta sonundaki maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER