Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek (11.00-12.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Resmi Konut'ta sırasıyla AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la görüşecek (10.00-16.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (11.30-Ankara)

- Bağımsız İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, basın toplantısı düzenleyecek. (12.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK büyüme rakamlarını açıklayacak. (Ankara)

- TEB, Türkiye de dahil olmak üzere 14 ülkede 7500 kişinin katılımıyla hazırladığı Otomobil Müşterilerinin Satın Alma Davranışları konulu 2015 otomotiv sektörü raporunun sonuçlarını açıklayacak. (10.30)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs'taki 5 dinin liderleriyle Ledra Palace Otel'de bir araya gelecek (Lefkoşa)

- KKTC'den hac kafilesi kutsal topraklara gitmek için yola çıkacak. (Lefkoşa)

- Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Kazakistan'ın başkenti Astana'da yapılacak Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi V. Zirvesi'ne katılacak. (Astana )

- Yemen'de şiddet olayları sürüyor. Gelişmeler takip ediliyor.

- Avrupa'daki göçmen krizi ve gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

- Şehit Piyade Üstçavuş Okan Taşan'ın cenaze namazı Kocatepe Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak. Cenazeye CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da katılacak. (13.00-Ankara)

- Tunceli'de polis noktasına yapılan saldırı sonucu şehit olan polis memuru Aydın Nazillioğlu için Elazığ'da resmi tören düzenlenecek. Şehidin cenazesi Balıkesir'de toprağa verilecek. (Elazığ-Balıkesir)

- Dağlıca'da şehit olan askerler ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- 2015 A haberleri'>FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası B Grubu son maçları Berlin'de oynanacak. Türkiye, gruptaki son maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. (22.00-Almanya)

- Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Avrupa Ligi Finali'nde Türkiye, Macaristan ile ilk maçta deplasmanda karşı karşıya gelecek. (19.30-Macaristan)

- Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Medipol Başakşehir'de bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenman ile devam edecek. Teknik direktör Abdullah Avcı, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (11.30-İstanbul)

- Bursaspor, ligin 4. haftasında konuk edeceği Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdürecek. Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi basın açıklaması yapacak. (17.30)

- Süper Lig takımlarının 4. hafta maç hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER