Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan miting için Fransa'ya hareket edecek. (12.00-İstanbul)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın Strasbourg şehrinde düzenlenen mitingde konuşacak. Aynı saatlerde ise bazı gruplar Erdoğan'ı protesto edecek. (Strasbourg)

POLİTİKA

- AK Parti'nin seçim beyannamesi ATO Congresium'da açıklanacak. (12.00-Ankara)

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Alanya ve Manavgat'ta düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek, Serik ve Antalya şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya gelecek, Kumluca'daki mitingte konuşacak. (11.00-13.00-17.00-Antalya)

- Saadet Partisi seçim bildirgesi ve milletvekili adayları Ankara Arena'da açıklanacak. (10.00-Ankara)

- BBP seçim beyannamesi ve milletvekili aday tanıtım programı Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Kırgızistan'da genel seçimler yapılacak. (Bişkek)

SPOR

- Galatasaray'da transferi ile gündemde olan Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder sarı kırmızılı kulüple uzattığı sözleşmesine resmi imzayı Türk Telekom Arena'da atacak. (13.00-İstanbul)

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 7. haftası Çaykur Rizespor - Bursaspor, Eskişehirspor - Beşiktaş, Antalyaspor - Kasımpaşa ve Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (14.00/17.00/19.00/20.00-Rize/Eskişehir/Antalya/İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 7. hafta maçları 4 karşılaşma ile tamamlanacak. Günün maçlarında Şanlıurfaspor - Denizlispor, Balıkesirspor - Giresunspor, Altınordu - Elazığspor ve Adana Demirspor - Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. (14.30/16.30/17.30/18.30)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER