Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri'de partisi tarafından düzenlenen mitingde halka hitap edecek. (16.00-Kayseri)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kadıköy'de düzenleyeceği mitingde konuşacak. Kılıçdaroğlu, daha sonra Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini ziyaret edecek. (11.00- İstanbul)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara İl binasındaki aday tanıtımına katılacak. (11.00-Ankara)

- MHP Ankara milletvekili adayları, Keçiören Neşet Ertaş Kongre Merkezi'nde muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluşacak. (19.30-Ankara)

DÜNYA

- Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in attığı tweetler sebebiyle gazete binasında gözaltına alınmasına yönelik uluslar arası tepkiler takip edilecek.

- Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin 'casusluk' davası görülecek.( Kahire )

- Avustralya'nın Melbourne şehrinde ırkçılık karşıtı gösteri gerçekleştirilecek. (Melbourne )

- İsrail güvenlik güçlerinin Müslümanların Mescid-i Aksa'da ibadet etmesine yönelik getirdiği kısıtlamalar sonucu çıkan olaylar takip ediliyor. ( Kudüs )

-Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Moskova )

GÜNCEL

- Attığı tweet nedeniyle hakkında yakalama kararı verilen Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in gözaltına alınmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

- DİSK, KESK, TMMOB, TTB tarafından çağrısı yapılan 'Emek Barış Demokrasi Mitingi' gerçekleştirilecek. (10.00 Ankara)

- Ankara'da 12-23 Ekim arasında gerçekleştirilecek Birleşmiş Milletler (BM) Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi (UNCCD) 12. Taraflar Konferansı bayrak töreni, ATO Congresium'da gerçekleştirilecek. (11.00 - Ankara)

- Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esra Gündüz, mide ülseri ve kanserine ilaç tedavisiyle değil, bakteri ile çözüm bulmanın araştırmasını yaptıklarını söyledi. (Ankara - Özel Haber)

- Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lıların açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Salih Eroğlu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır)

SPOR

- 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Türkiye, Prag Letna Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. ( Prag - 21.45)

- Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, İstanbul Kanyon'da voleybolseverlerle imza etkinliğinde bir araya gelecek. (İstanbul - 12.00)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER