Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye Pelitköy Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu ile yapımı tamamlanan tesislerin hizmete alım törenine katılacak, Burhaniye Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. (Balıkesir)

POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu'nda Bakanlar Kurulu Programı'nın okunması ile üzerindeki görüşmeler yapılacak. (14.00-Ankara)

- 25. dönem MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 'MHP'de olağanüstü kurultaya çağrı' konulu basın toplantısı yapacak. (13.00-Ankara)

- CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, medya kuruluşlarının siyaset-ekonomi muhabirleri ve editörleriyle Marriott Hotel'de bir araya gelecek. (10.30- İstanbul)

DÜNYA

- Türk hava sahasını ihlal eden savaş uçağının düşürülmesine ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Moskova, Washington, Brüksel)

- Kosova'da muhalefet, Ulusal Bayrak Günü'nde gösteri düzenleyecek. (Tiran)

- Papa Francis, Afrika turu kapsamında Uganda'yı ziyaret ediyor.

GÜNCEL

- Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesine yönelik ve Suriye sınırındaki muhtemel gelişmeler takip ediliyor. (Hatay)

- Ulu Camii PTT ATM'lerinde kaybolan 285 bin TL'nin bulunamaması nedeniyle Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, ATM'ler önünde sembolik para yakma eylemi gerçekleştirip basın açıklaması yapacak. (11.30-Bursa)

- Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanması nedeniyle Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi üyeleri Heykel Kent Müzesi önünde 'İnadına Gazetecilik' diyecek. (14.00-Bursa)

- KESK Ankara Şubeler Platformu üyeleri, Tren Garı önünde anma etkinliği yapacak. (10.04-Ankara)

SPOR

- Sağlam dönemi bitti: Bursaspor'da Hamzaoğlu sesleri. Bu sezon başarı istikrarını yakalayamayan Bursaspor Kulübü, faturayı şampiyon apoletli teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a kesti. Ligde dün oynanan ve 2-1 kaybedilen maçın ardından Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Takım, şimdilik Ersel Uzgur'a emanet edildi. Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Yeşil-Beyazlılar'ın gündemindeki ilk isim ise bir süre önce Galatasaray'dan gönderilen Hamza Hamzaoğlu ile Ersun Yanal. (Bursa)

- Süper Lig'de 13. haftaya Medicana Sivassor-Medipol Başakşehir ve Eskişehirspor-Mersin İdmanyurdu maçlarıyla devam edilecek. (16.00-19.00-Sivas-Eskişehir)

- PTT 1. Lig'de 13. haftaya 1461 Trabzon-Adanaspor, Boluspor-Göztepe, Adana Demirspor-Balıkesirspor, Şanlıurfaspor-Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor-Kardemir Karabükspor maçlarıyla devam edilecek. (13.30-13.30-16.00-16.00-18.30-Trabzon-Bolu-Adana-Ş.Urfa-Antalya)

- Türkiye Kayak Federasyonu olağanüstü genel kurulu yapılacak. (10.00-Ankara) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER