Bugün ve Pazartesi açıklıyorlar

Eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın bugün MHP Genel Merkezi’ne olağanüstü kurultay çağrısında bulunacak. Meral Akşener'se Pazartesi basının karşısına çıkıyor

Bugün ve Pazartesi açıklıyorlar

Koray Aydın bugün yapacağı çağrı öncesi şunları söyledi:

ADAY OLMAM İÇİN İRADE

“Şu anda MHP’nin ana damarını temsil eden arkadaşlarımızın ortak kanaat ve arzusu yönünde benim de aday olmam konusunda bir iradenin oluştuğunu görüyorum. Ben de bu iradeye bağlı olarak o zaman böyle bir adım atarım. Ama şu anda bunu iki basamaklı olarak düşünürsek birinci basamakta partimizin kendi sorunlarını tartışabileceği bir ortak zemin olarak gördüğümüz seçimli olağanüstü kurultayımızın yapılmasının bir mecburiyet olduğunu söylüyoruz. Hareketin bu noktada tarihiyle, geleceğiyle ilgili çok önemli bir karar vereceğini görüyoruz. Her kim ne yapacaksa şimdi yapmalı, bunun yarını yok. Allah nasip ederse bu çağrımızı genel merkezimize yapacağız. Genel Başkanımızın iradesiyle, onun hoşgörüsüne de dayanarak bir şey söylemek isteyen, bunun karar mekanizmalarında şekillendirilmesini arzu eden insanların bir beyanı olarak bu sese bir kulak vermesini istiyoruz. MHP tabanında bu meselelerin tartışılması ve seçimli olağanüstü kurultayda da varsa bunun sorumlularının bedelinin ödemesi, yoksa da bu tartışma ortamından çıkacak yeni kararlarla istikametimizi doğru tayin ederek yolumuza devam etme arzusu var.

AKŞENER PAZARTESİ AÇIKLIYOR

MHP’de uzun zamandır adı genel başkanlık için anılan Meral Akşener, 30 Kasım Pazartesi günü, İstanbul Etiler’deki Le Meridien otelde basın toplantısı yapacak Saat 09.30’da verilecek kahvaltının ardından, saat 10.30’da gazetecilerle buluşacak olan Akşener, yaptığı davette “Partimizin Olağanüstü Kurultay çağrılarına ilişkin görüşlerimi açıklayacağım basın toplantısına, değerli basın mensuplarının katılımından onur duyarım” dedi.  Dün gazetecilerin aranarak  davet edildiği basın toplantısında Akşener'in Genel Başkanlığa adaylığıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

<< Önceki Haber Bugün ve Pazartesi açıklıyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER