Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin doğu ve güneydoğu milletvekileri ile kahvaltıda bir araya gelecek. Ardından doğu ve güneydoğudan gelen kanaat önderleri ve STK temsilcilerini kabul edecek. Akşam partisinin MYK toplantısına katılacak. (10.00 - 14.00 - 19.00 - Ankara)

- TBMM'de HDP grup toplantısı yapılacak. (12.30-Ankara)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Eğitim-İş Sendikası'nı ziyaret edecek. (11.00-Ankara)

- AB Bilgi Merkezleri Ağı'nın Desteklenmesi Projesi açılış toplantısına TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Hansjörg Haber katılacak. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

- İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği ile birlikte gerçekleştirilecek olan IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 2-5 Şubat tarihlerinde 200'e yakın markanın katılımıyla Fuar İzmir'de açılıyor. (İzmir)

- Ödeme sistemi FinTech Istanbul basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak. (Ak Merkez-10.30)

DÜNYA

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile beraberindeki heyet, resmi temaslarda bulunmak üzere Fransa'ya gidecek. (Paris)

- İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ve ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin başkanlık ettiği IŞİD mücadele koordinasyon toplantısı, 23 ülkeden gelen temsilciler ile Roma'da başlayacak. (Roma)

GÜNCEL

- Selam Tevhit terör örgütünü soruşturdukları için 18 aydır tutuklu bulunan emniyet mensuplarının yargılanmasına İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.00- İstanbul)

- Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Ahmet Aytimur'un (94) cenazesi, öğle vakti Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (12.30- İstanbul)

- Tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması için Silivri Cezaevi önünde başlatılan umut nöbetini gazeteci Aydın Boysan ve sanatçı Mustafa Alabora tutacak. (10.00- İstanbul)

- Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hukuk Komisyonu Başkanı Feride Laçin, Diyarbakır İl Eş Başkanı Ali Şimşek, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı ve Sur Belediye Eşbaşkanları, Sur ilçesinde yasak olmayan İskender Paşa Mahallesi'nde yaşayan aileleri ziyaret edecekler. (10.00-Diyarbakır)

- Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarına ilişkin kamuoyunu bilgilendirici basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit olan Teğmen Recep Erdoğan'ın cenazesi Gümüşhane'de toprağa verilecek. (Gümüşhane)

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lılarla teröristlerle girdikleri çatışmalarda şehit olan Astsubay Üstçavuş Nusret Atmaca ile Uzman Çavuş Bekir Şimşek'in cenazeleri Yozgat'ta toprağa verilecek. (Yozgat)

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lılarla girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şerbetçi'nin cenazesi Hatay'da toprağa verilecek. (Hatay)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları TFF'nin Riva'daki idari binasında çekilecek. (14.30-İstanbul)

- Fenerbahçe'de Volkan Şen ve Diego Ribas, sarı lacivertli taraftarlarla Fenerium Mağazası'nda bir araya gelecek. (14.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 20. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER