Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda Kalkınma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (12.00-Ankara)

DÜNYA

- Almanya'da cuma günü başlayan 52. Münih Güvenlik Konferansı bugün sona erecek. (Münih)

- Uluslararası Suriye Destek Grubu Suriye'deki çatışmaların durdurulması ve insani yardımların ulaştırılması kararını aldı. Ülkedeki gelişmeler takip ediliyor. (Şam)

- Türkiye sınırda Suriye'nin Azez kasabasını kuşatan ve burada konuşlanan PYD mevzilerini ve unsurlarını Fırtına obüsleri ile bombaladı. Gelişmeler takip ediliyor.

- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor. (Sana)

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor (Kilis)

- Sokağa çıkma yasağı uygulanan ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

-TMMOB İstanbul şubesi, Tarihi Moda İskelesi'nin aslına uygun restore edilmediğini öne sürerek basın açıklaması yapacak. (14.00-İstanbul)

- Sevgililer günü etkinlikleri takip edilecek.

SPOR

- Süper Lig'de 21. haftanın maçlarına Gaziantepspor-Akhisar Belediyespor, Medicana Sivasspor-Çaykur Rizespor, Eskişehirspor-Antalyaspor ve Medipol Başakşehir FK-Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-19.00-Gaziantep-Sivas-Eskişehir-İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 21. hafta maçlarına 4 karşılaşmayla devam edilecek. Günün maçlarında Şanlıurfaspor-Samsunspor, Balıkesirspor-Vartaş Elazığspor, Giresunspor-Göztepe ve Adana Demirspor-1461 Trabzon karşılaşmaları oynanacak. (13.30-16.00-18.30-Şanlıurfa-Balıkesir-Giresun-Adana)

- Galatasaray Spor Kulübü ile Taç Spor'un ortak kullanacağı voleybol salonu açılışı yönetim kurulu ve soprcuların katılımıyla gerçekleştirilecek. (10.00-İstanbul)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER