Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Afrika'ya resmi ziyaretinin ikinci ayağında Gana'nın başkenti Akra'ya geçti. Gana Cumhuriyeti Devlet Başkanı John Dramani Mahama tarafından karşılanan Erdoğan, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşmalara imza atacak, iki lider daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Akra)

- TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerine devam edilecek. Aile ve Sosyal Politikalar, Kalkınma ve Adalet Bakanlığı'nın bütçesi görüşülecek. (11.00-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'ni (TÜRMOB) ziyaret edecek. (11.30-Ankara)

- Tarım Bakanı Faruk Çelik, Kırgız mevkidaşını makamında kabul edecek. (14.00-Ankara)

EKONOMİ

- KESK; 7 Ağustos 2015 – 7 Şubat 2016 dönemi, Altı Aylık Hak İhlalleri Raporunu kamuoyuna açıklayacak. (11.00-Ankara)

- Cenevre Otomobil Fuarı, kapılarını medyaya açacak. (Cenevre)

DÜNYA

- Suriye iç savaşında kısmi ateşkesle çatışmaların sonlandırılmasını öngören anlaşmanın ardından diplomasi trafiği ve ülkedeki iç gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

- Anayasa Mahkemesi Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi konferansı düzenlenecek. Konferansın açılışında Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve Avrupa Birliği yetkilileri konuşacak. (10.00-Ankara)

- Kadın Platformu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kadıköy'de düzenlenecek mitingin duyurusunu TMMOB Makina Mühendisleri Odası'nda yapacak. (13.00-İstanbul)

- Bursa'da kurulması planlanan ve tarım alanlarına zarar vereceği ifade edilen TEKNOSAB-Batı OSB'ye karşı Bursa Barosu ile sivil toplum örgütlerinin ortak açıklama yapacak. (12.30-Bursa)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

KÜLTÜR-SANAT

- İstanbul'da 3-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 20. İstanbul Tiyatro Festivali'nin tanıtımı Rahmi Koç Müzesi'nde gerçekleştirilecek. (19.00-İstanbul)

SPOR

- Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir Rize'de yarı finalist olmak için mücadelede edecek. (20.00-Rize)

- Galatasaray'da istifa ettiği iddia edilen Teknik Direktör Mustafa Denizli ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek bir araya gelecek. (İstanbul)

- Süper Lig ekiplerinin 24. hafta maçlarının hazırlıkları takip edilecek.

- Bursaspor, Süper Ligde hafta sonu konuk edeceği Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde devam edecek. (17.00-Bursa)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER