Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- POLİTİKA
- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İzmir'de çeşitli temaslarda bulunacak. (10.00/16.00- İzmir )

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da çeşitli temaslarda bulunacak. ( 11.00/15.00- Şanlıurfa)

- "Taksicilerin yaşadığı sıkıntılar, Türkiye'de taksici olmak ve taksi plakalarının geleceği" konulu toplantıya TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener, CHP Milletvekili Ali Özgündüz, AKP Milletvekili Ali Turan katılacak. (19.00-İstanbul)

- Merkez Parti Genel Başkanı Abrrahim Karslı, partisinin Sultanbeyli içe binasını açılışına katılacak.(14.00-İstanbul)

DÜNYA
- Ülkenin dört bir köşesinden her gün gelen yeni bir saldırı haberiyle sarsılan Afgan halkı, baharın gelmesiyle değişen havalarla moral bulmaya çalışıyor. (Kabil)

- Suudi Arabistan öncülüğünde başlayan ve 10 Arap ülkesinin destek verdiği hava operasyonundan sonra Riyad'da faaliyetlerine devam eden Yemen Dışişleri Bakanı Yasin Riyad, "Eski Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih, Yemen'e tekrar hükmetmek için Husileri 'Truva atı' gibi kullanıyor." dedi. (Riyad)

GÜNCEL
- Bursa Kent Meydanı'nda 'Türkiye Adaletini Arıyor' mitingi yapılacak. (14.30-Bursa)

- Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Ankara Şubesi'nin her üç ayda bir hazırlayacağı 'Medya Raporu'nun ilki basın toplantısıyla açıklanacak. (11.00-Ankara)

SPOR
- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 26. Hafta maçlarına Bursaspor - Kayseri Erciyesspor, Akhisar Belediyespor – Gaziantepspor, Galatasaray - Kardemir Karabükspor ve Torku Konyaspor – Trabzonspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/19.00-Bursa/Manisa/İstanbul/Konya)

- PTT 1. Lig'de 26. Hafta maçlarına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Osmanlıspor FK, Boluspor - Albimo Alanyaspor, AdanasporDenizlispor ve Antalyaspor – Altınordu karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/18.30)

- DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Final Four'unda Eczacıbaşı VitrA ile İtalyan ekibi Unendo Yamamay Polonya'daki finalde karşı karşıya gelecek. Chemik Police ile Vakıfbank ise 3 – 4 mücadelesi verecek (19.00/16.00-Polonya)

- Vehbi Emre & Hamit Kaplan Grekoremen Güreş Turnuvası Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak final mücadeleleriyle sona erecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER