Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törende AK Parti İstanbul milletvekili adaylarını tanıtacak. (14.30 - İstanbul)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Ahmet Özal ile birlikte 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı ölüm yıl dönümünde kabrini ziyaret edecek. (10.00 - İstanbul)

DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'daki temaslarını sürdürecek. (Çimkent, Türkistan)

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 7 Haziran seçimleri öncesinde Hollanda'da temaslarda bulunacak. (Lahey, Amsterdam)

GÜNCEL

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, tören salonunda kahvaltılı toplantısı yapacak. Ayrıca İstiklal Mahkemeleri kitaplarının tanıtımı yapılacak. (10.00 - Ankara)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Romanya Çevre, Orman ve Su İşleri Bakanı Gratiela Leocadia Gaurilescu'yu kabul edecek. (10.00 - Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Selim Müslümov ile bakanlıktaki makamında görüşecek. Bakanlar Çelik ile Müslümov ardından 8. Türkiye - Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Daimi Komisyonu toplantısına başkanlık edecek. (10.30/11.30 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. hafta açılış maçında Gaziantepspor ile Torku Konyaspor, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00 - Gaziantep)

- PTT 1. Lig'in 28. Hafta açılış maçında Karşıyaka ile Altınordu takımları İzmir derbisinde karşı karşıya gelecekler. (19.00)

- Euroleaga çeyrek final ikinci maçında Real Madrid ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. (20.00 - İspanya) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER