Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda 'Rizeliler Buluşması'na katılacak. (13.00 - İstanbul)

- Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Beyannamesi Tanıtımı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek. (13.00 - Ankara)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici, Milli İttifak'ın İstanbul adaylarını Bostancı Gösteri Merkezi'nde tanıtacak. (10.00 - İstanbul)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosluğu'nun yeni hizmet binasının resmi açılışını yaptıktan sonra Türk toplumuyla ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek. (Düsseldorf/Dortmund)

GÜNCEL

- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Gazetecilere Özgürlük Platformu, G9 Gazetecilik Platformu, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Basın-İş Sendikası, '3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü'nde TGC binasında medya mensuplarının sorunlarını masaya yatıracak. Gazeteciler, Beyoğlu Tünel Meydanı'nda buluşarak basın özgürlüğü için yürüyecek. (11.00/13.00 - İstanbul)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda 29. hafta maçlarına Kasımpaşa - Bursaspor, Gaziantepspor - Gençlerbirliği ve Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/19.00 - İstanbul/Gaziantep/Trabzon)

- PTT 1. Lig'de 31. hafta maçlarına Osmanlıspor Futbol Kulübü - Adanaspor, Denizlispor - Orduspor, Kayserispor - Antalyaspor ve Boluspor - Elazığspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00/16.00)

- 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 8. Ve son gününde 124 kilometrelik İstanbul - İstanbul etabı koşulacak ve tur tamamlanacak. (10.00 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER