Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


EKONOMİ

- Tire Süt Kooperatifi'nin 2000'e yakın ortağı, Anıtkabir'e gidecek. 40 otobüsle Anıtkabir'e giden üreticiler, mozoleye çelenk koyacak ve ardından İzmir Tarım Grubu ve Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, üreticiler adına basın açıklaması yapacak. (09.15 - Ankara)

DÜNYA

- İngiltere'nin daha fazla göçmenin iltica talebini kabul etmesini isteyen gruplar Başbakanlık'a yürüyecek. (Londra)

GÜNCEL

- NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Konferansı'na bu yıl Türkiye ev sahipliği yapıyor. (İstanbul)

- Dağlıca'daki saldırıda şehit düşen uzman çavuş Harun Saltalı, memleketi Kadirli ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak. (Osmaniye)

- Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinde yaklaşık bir haftadır uygulanan sokağa çıkma yasağının saat 07.00'da sona ereceğini duyurdu. Gelişmeler takip edilecek. (Şırnak)

- Halkevleri, 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü nedeniyle ABD Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapacak. Grup, ayrıca Yüksel Caddesi'nden AK Parti İlçe Başkanlığı'na yürüyecek. (12.30/16.00 - Ankara)

- TMMOB 43. Dönem III. Danışma Kurulu "TMMOB Çalışmaları, ülkemizde yaşanan sürecin değerlendirilmesi ve üzerimize düşen görevler gündemi ile toplanacak.(10.00 - Ankara)

- KESK, DİSK, TMMOB, TTB'nin çağrısı üzerine Cizre'de yaşanan olaylar nedeniyle Yüksel Caddesi'nde asın açıklaması yapılacak. (12.00 - Ankara)

- 'Barışa Bir Tülbent De Sen Bağla' projesi kapsamında Dünya'nın ve Türkiye'nin her yerinden barış mesajları yazarak bir araya getirilen tülbentler ile bir grup kadın, TBMM önünde 'barış çağrısı' yapacak. (13.00 - Ankara)

- Haziran Hareketi, Madenci Anıtı'ndan Sakarya Caddesi'ne yürüyecek. (16.00 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig ve PTT 1. Lig'de 4. Hafta, yarın oynanacak maçlarla başlayacak:

Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor / Bursaspor - Gençlerbirliği / Boluspor - Karşıyaka / Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Altınordu / Adanaspor - Denizlispor / Antalyaspor - Eskişehirspor / Galatasaray - Mersin İdmanyurdu - 17.00/17.00/17.00/20.00/20.00/20.15/20.15 CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER