Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziosmanpaşa'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenecek. (14.30 - İstanbul)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı'da düzenlenecek mitingde partililere seslenecek. (14.00 - İstanbul)

- Büyük Birlik Partisi tarafından, Ankara milletvekili adayları ve partililerin katılımıyla 'Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü' düzenlenecek. (13.00 - Ankara)

- Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisi tarafından düzenlenen mitingde seçmenlere hitap edecek. (16.00 - Adana)

DÜNYA

- Mısır ve İsviçre'de genel seçimler yapılacak. (Kahire / Cenevre)

GÜNCEL

- Merkel, Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunacak. Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelecek. (Ankara)

- Dağlıca'da şehit düşen Yarbay İhsan Ejdar'la ilgili gelişmeler takip edilecek. (Ankara)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda 8. Hafta maçlarına Kasımpaşa - Medicana Sivasspor, Kayserispor - Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor ve Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/17.00/19.00/20.00 - İstanbul/Kayseri/Akhisar/İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 8. Hafta maçlarına 1461 TrabzonŞanlıurfaspor, Elazığspor - Adana Demirspor, AdanasporAltınordu ve Göztepe - Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.30/16.30/18.30)

- EURO2016 Fransa'ya gidecek son 4 takımın belli olacağı play off turu eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon şehrindeki UEFA merkezinde yapılacak kura çekilişi sonrasında belli olacak. (İsviçre) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER