Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Didim'de partisince düzenlenen mitingde seçmenlere hitap edecek. (11.00 - Aydın)

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu, Ekim ayı faiz kararı için toplanacak. (14.00 - Ankara)

- TÜİK, 2015 yılı 3. çeyrek Bina İnşaatı Maliyeti Endeksini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, Hukuk Klinikleri açılış töreninde konuşacak. (10.00 - Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Türkiye Emekliler Derneği 21. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (10.00 - Ankara)

- RTÜK başkanı seçimi için 13. tur oylama yapılacak. (10.00 - Ankara)

- Alevi Kurumları Birlik Koordinasyonu, Ankara Garı önünde anma etkinliği ve ortak basın toplantısı gerçekleştirecek. (10.00 - Ankara)

- TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi (UNCCD) 12. Taraflar Konferansı (COP12) Sürdürülebilir Arazi Yönetimi İş Forumu kapsamında Ankara İş Dünyası Deklarasyonu sunumunu yapacak. (11.00 - Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Galatasaray, Portekiz temsilcisi Benfica ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid ile Astana, Madrid'de karşılaşacak. (21.45 - İstanbul/İspanya)

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Hollanda temsilcisini ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Sarı lacivertli ekip Ajax maçının son çalışmasını ise Samandra Can Bartu Tesisleri'nde yapacak. (15.00/18.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Hollanda ekibi Ajax'ta teknik direktör Frank De Boer ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Konuk ekip Fenerbahçe maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak. (19.00/19.30 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak Beşiktaş bu maç için Rusya'ya gidecek. (11.30 - İstanbul)

- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir oyuncu UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında karşılaşacakları Lokomotiv Moskova maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Siyah beyazlı ekip Lokomotiv Moskova maçının son çalışmasını da statta yapacak. (19.30/20.00 - Rusya)

- Galatasaray Spor Kulübü, Ekim Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda gerçekleştirilecek. (13.30 - İstanbul)

- Gençlerbirliği ile Osmanlıspor takımlarının çalışmaları takip edilecek. (11.00-16.00 - Ankara) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER