Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- GÜNCEL

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis Tören Salonu'nda yapılacak Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu 76. toplantısı açılışında konuşacak. (09.30 - Ankara)

SPOR

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi Son 16. Turu rövanş maçında Beşiktaş ile Belçika temsilcisi Club Brugge, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (22.05 - İstanbul)

- Süper Lig'in 25. hafta maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Kasımpaşa'da teknik ekip ve futbolcu Adem Büyük basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Lacivertli beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarına da kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. (10.00 - İstanbul)

- Galatasaray Spor Kulübü Mart Ayı Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Divan Başkanı İrfan Aktar'ın başkanlığında gerçekleştirilecek. (13.30 - İstanbul)

- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yönetim kurulu üyeleri Süper Lig A.Ş kurulumu ve havuz ihalesiyle ilgili görüşmek üzere Riva'da bir araya gelecekler. (14.00 - İstanbul)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER