Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- GÜNCEL

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenecek Nevruz etkinliğine katılacak. (11.00 - İstanbul)

- Bediüzzaman Said Nursi'nin 55. vefat yılında Yeni Asya Gazetesi, 'Bir Tecdid Hareketi Olarak Risale-i Nur' konulu panel düzenleyecek. (13.00 - Ankara)

- Milli Eğitim Bakanlığı'nın üstün yetenekli çocuklara gereken özel eğitimin sağlandığı Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Öğrenci Seçim Sınavı 64 il/ilçe merkezinde yapılacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 25. hafta maçlarına İstanbul Başakşehir - Gençlerbirliği, Trabzonspor - Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/20.00 - İstanbul/Trabzon)

- PTT 1. Lig'in 25. hafta maçlarına Manisaspor - Şanlıurfaspor, Denizlispor - Kayserispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Orduspor ve Samsunspor - Karşıyaka karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/13.30/14.00/16.00)

- A Milli Futbol Takımı, Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçlar için Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER