CİHANSEN Aydın'da üyeleriyle buluştu


Cihan Sendikalar Konfederasyonu (CİHANSEN)'e bağlı Ufuk Enerji Sen Genel Başkanı Cemalettin Çelik ve Ufuk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Bayram Ali Bahadır, CİHANSEN Aydın Temsilcisi Ömer Küçükgüldal ve üyeleriyle biraraya geldi.

Çalışanlara yönelik idarenin hukuksuzluğunun, açılan davaların sonuçlarından ortaya çıktığını söyleyen Genel Başkan Bahadır, "Hukukçuların yaptığı araştırmaya göre idari davalarda yüzde 95'e yakın kazanma oranı olan devlet, son dönemdeki idari davalardan sadece yüzde 30'unu kazanabildi. Bu da idarenin sergilediği hukuksuzluğun bir sonucudur. Sendikalar da etkin bir hukuk servisiyle sürekli üyelerinin yanında yer almaktadır. Kamuda sendikasızlık, çeşitli mağduriyetlere kapı aralayacaktır. Bunun için tüm çalışanları, sendikalara üye olmaya davet ediyoruz." dedi. Efeler ilçesindeki buluşmada üyelerin sorularını cevaplayan Genel Başkan Çelik ise bunun toplandıkları beşinci il olduğunu, üyeleriyle buluşmanın kendilerini yormadığını, tam aksine mutlu ettiğini söyledi.

CİHANSEN Temsilcisi Küçükgüldal da şunları kaydetti: "Bazı sendikalarda, ilçe temsilcilerine bile ulaşmak mümkün değil. Bu buluşmanın, CİHANSEN'e bağlı sendikaların, üyelerine ne kadar değer verdiğinin bir göstergesi olduğunu görüyoruz. Bizler sendikacılık adına her zaman doğruları yapmaya devam edeceğiz. Çalışanlar, gün geçtikçe sendikal tercihlerini gözden geçirmeye başlamışlardır." CİHAN
<< Önceki Haber CİHANSEN Aydın'da üyeleriyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER