Cihat Arslan: Bizim aramızda hain yok


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, kaleci Milan Lucas'ın yediği goller sonrası sosyal medyada dolaşan iddialar hakkında "Bizim aramızda hain yoktur." diyerek kalecisine sahip çıktı.

Süper Lig'in 16. haftasında Akhisar Belediyespor, deplasmanda Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, açıklamalarda bulundu. Arslan, hafta içinde de Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Galatasaray ile glili yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"Kupada güzel bir maç olmuştu. Bugün daha da kaliteli bir maç oldu. İki takım açısından da zorlu bir müsabaka vardı. İlk gol klasik bir Umut Bulut golüydü, her yere ayağını sokan arkadaşımız golü attı. Diğer goller kaleci hatasıyla kaynaklanan goller elimizin boş dönmesine neden oldu. 3-1'den sonra rakip Galatasaray da olsa pes etmedik. Oyuncularımın bu cesaretini çok önemsiyorum.

5 İstanbul takımı arasındaki tek Anadolu takımı biziz. Bulunduğumuz noktaya tesadüfen gelmediğimizi bu akşam bir kez daha kanıtladık. Güzel bir akşamdı, daha güzel bitebilirdi. Galatasaray'ı tebrik ediyorum, kendi oyuncularımı da mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Galatasaray'ın oyundan düşmesi ve bizim de cesaretlememize, fiziksel olarak daha iyi hale gelmemiz buna etkendi. 3-3 olabilirdi ama fiziksel olarak bizim kalitemiz Galatasaray'dan daha iyi göründü."

Cezası sebebiyle forma giyemeyen defans oyuncusu Douglao'nun transferde adının Galatasaray ile anıldığının hatırlatılması üzerine Arslan, "Douglao Türkiye'nin en iyi stoperlerinden bir tanesi. Lezzetli bir yemek karşıdan görürsünüz ama tattığınız zaman o yemeğin kaliteli olduğunu anlarsınız. Douglao çok üst sınıf bir oyuncu. Onu verme gibi bir niyetimiz yok." değerlendirmesinde bulundu.

Kaleci Lukac'ın hataları sebebiyle sosyal medyada yoğun eleştiri aldığının hatırlatılması üzerine ise genç teknik adam, "Bireysel hataları kimseye yıkmanın doğru olmadığına inanıyorum. Biz hep beraber büyük bir aileyiz. Ben bugün Galatasaray'ı yenmeyi çok arzu ediyordum. Burada Milan Lukac hatalı olabilir ama bizim aramızda da kimse hain değil." yorumunu yaptı.

Bir basın mensubunun 'İlerleyen dönemlerde Galatasaray'da çalışmayı ister misiniz?' sorusuna ise Cihat Arslan, "Biz Türk futboluna nerede olursa olsun hizmet etme gibi bir görevimiz var. Bizim gayemiz bulunduğumuz her yerde iyi hizmet edebilmek. Galatasaray olur, yurt dışı olur. Kulüp geçmişi ve hedefi olan her kulüpte çalışırız." diyerek cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihat Arslan: Bizim aramızda hain yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER