Çok sevilen filmin 2.si geliyor

6 milyon 980 bin 70 kişi tarından izlenen ve en çok izlenen ikinci Türk filmi unvanına sahip filmin 2.si yolda.

Çok sevilen filmin 2.si geliyor

Sivas'ta imece usulü yapılan düğünün hikâyesini beyazperdeye taşıyan Düğün Dernek filmi 2013'te sinema severlerle buluşmuştu. Serinin ikincisi Düğün Dernek 2: Sünnet'in çekimleri sürüyor.

6 milyon 980 bin 70 kişinin seyrettiği film en çok izlenen ikinci Türk filmi unvanının da sahibi. Serinin devamı olan Düğün Dernek 2: Sünnet'in çekimleri sürüyor. 

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever, Açalya Samyeli Danoğlu, Ayhan Taş'ın rol aldığı film set kapılarını basına açtı. 



Ekip olarak çekilen filmin içlerine sindiğini söyleyen yönetmen-senarist Selçuk Aydemir,  “İnşallah seyirci de bizim kadar beğenir.” dedi. “Üçüncüsü veya dördüncüsünü de izleyecek miyiz?” sorusuna Aydemir, “Bu sorunun cevabı Düğün Dernek 2: Sünnet'in içinde gizli.”  cevabını verdi. Ahmet Kural ve Murat Cemcir birbirlerine takılarak herkesi güldürdü. Cemcir, ilk filmin bu kadar büyük bir izleyici kitlesine ulaşmasını beklemediğini aktardı.

Rasim Öztekin “İki sene sonra, ilk filmin üzerine çıkmak için bir araya geldik.” ifadelerini kullandı. Ahmet Kural ise ilk filmden daha komik bir film yaptıklarını anlattı.

Ekibe yeni katılan Ayhan Taş da, “Sinema salonlarında insanların gülmekten birbirine vurarak izleyecekleri bir film çekiyoruz.” diye konuştu. BKM Film yapımı ‘Düğün Dernek 2: Sünnet' 4 Aralık'ta vizyona girecek.

(BUGÜN)
<< Önceki Haber Çok sevilen filmin 2.si geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER