Çöp evde yaşayan şahıs: Bir gün lazım olur diye atmadım


Kadıköy'de, komşuların ve yöneticinin kötü koku şikayeti üzerine kontrol edilen çöp evden iki kamyon çöp çıktı. Tek başına yaşadığı öğrenilen Enis Güneri'nin (80) evinden 40 yıl öncesine ait gazeteler bile çıktı.

Kadıköy Acıbadem Mahallesi Haşim Bey Sokak'ta 3 katlı binanın giriş katındaki daireden kötü kokular geldiği şikayeti üzerine, söz konusu adrese giden Kadıköy Belediyesi ekipleri çöp evle karşılaştı. Enis Güneri isimli yaşlı şahsın yaşadığı evde, sabah saatlerinde temizlik çalışması başlatıldı. Çıkarılan eşyalar ekiplerce binanın girişine kondu, daha sonra da kamyonlara yüklendi. Evden çıkarılan eşyalar arasında 40 yıl önceki gazetelerin bile bulunması dikkat çekti.

Bir oğlu olduğunu fakat kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen Enis Güneri, "Çöp ev işte. İsmi üzerinde bir şey açıklamaya gerek yok. 40 senedir biriktiriyorum. Değerli şeylerim yok, attık çöpe. Evde yalnız yaşıyorum. Bir oğlum var ama ilgilenmiyor. Oğlum hiç arayıp sormuyor. Komşular kokudan rahatsız oldu. Adamın eli varmıyor atmaya bir gün lazım olur diye." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Çöp evde yaşayan şahıs: Bir gün lazım olur diye atmadım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER