ÇÜ'de 'Tekstil-Tasarım' semineri


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Önlü'yü konuk etti. Prof. Dr. Önlü, bölüm öğrencileri ve akademisyenlere 'Sürdürülebilir Tekstiller/Tasarım Yoluyla Sürdürülebilirlik' konulu seminer verdi.

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Halaçeli Metlioğlu, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Engin Alpat, Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Uslu, Öğretim Görevlisi Hande Akçaoğlu, Araştırma Görevlisi Fazilet Aşama ve öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Nesrin Önlü, 'Sürdürülebilir Tekstiller/Tasarım Yoluyla Sürdürülebilirlik' adlı sunumunu gerçekleştirdi. Önlü, tekstilin ve tekstilde kullanılan malzemelerin sürdürülebilirliği, bunun nasıl olabileceği, tasarımın sürdürülebilirlik kavramındaki etkisini anlattı. Prof. Dr. Önlü, akademisyenlerden ve öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

Seminerin sonunda Doç. Dr. Havva Halaçeli Metlioğlu tarafından etkinliğe katılımından dolayı Prof. Dr. Nesrin Önlü'ye teşekkür belgesi takdim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber ÇÜ'de 'Tekstil-Tasarım' semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER