Darüşşafaka Doğuş son maçında Lokomotiv Kuban'ı ağırlıyor


Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu son maçında temsilcilerimizden Darüşşafaka Doğuş, Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban takımıyla Volkswagen Arena'da karşılaşacak.

Gruptan çıkma şansı olmayan Darüşşafaka Doğuş'un, Lokomotiv Kuban'ı konuk edeceği mücadele yarın saat 20.00'de başlayacak. Temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş, grupta oynanan ilk maçta deplasmanda Lokomotiv Kuban'a 82 - 58 mağlup olmuştu.

MAHMUTİ: HEDEDEFİMİZ SON MAÇTA GALİBİYET

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Turkish Airlines Euroleague'de sezonun son maçına gelmelerine rağmen hedefin yine galibiyet olduğunu belirterek, "Doğrusu Top 16 turuna yükselmek öncelikli hedefimizdi ve bunu başardık. Oyun olarak da arzuladığımız seviyeye geldik." dedi.

Gruptan çıkamamalarını şanssızlığa bağlayan Mahmuti, "Eğer grupta biraz şanslı olsak Top 16'da birkaç galibiyet daha alıp son maça play off iddiasıyla girebilirdik. En az 4 maçı son dakika içinde küçük hatalarla kaybettik. Ancak iddiamızın kalmaması maçlara asıldığımız gerçeğini değiştirmiyor. Bunu geçen iki maçta gösterdik. Geçen hafta Kızılyıldız'ı deplasmanda yenerken en iyi oyunlarımızdan birini ortaya koyduk. Bu hafta da Lokomotiv Kuban karşısında aynı istek ve hırsla mücadele edeceğiz." dedi.

MARKOİSHVİLİ: RÖVANŞI ALMAK İSTİYORUZ

Darüşşafaka Doğuş'un başarılı oyuncusu Manuchar Markoishvili ise Lokomotiv Kuban'dan rövanşı almak istediklerini söyledi. Manuchar Markoishvili, "Top 16'daki son maçımıza çıkacağız. Diğer takımların gruptaki sıralama mücadelesine değil tıpkı geçen hafta olduğu gibi kendi oyunumuza bakacağız. Lokomotiv Kuban çok güçlü bir takım. Deplasmanda onlara farklı yenilmiştik. Son maçlarda oynadığımız takım oyunuyla da rövanşı alacak güçteyiz. Savunmadaki dayanışmamız sayesinde kazanacağımızı düşünüyorum." İfadelerini kullandı.

Bu arada Avrupa kupalarında 105. maçını geride bırakan Darüşşafaka Doğuş, bugüne kadar 49 galibiyet 56 yenilgi aldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Darüşşafaka Doğuş son maçında Lokomotiv Kuban'ı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER