Davutoğlu da Hürriyet’i hedef aldı

Hürriyet gazetesinin bugün ana sayfasından editör yazısı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kızdırdı.

Davutoğlu da Hürriyet’i hedef aldı

Hürriyet gazetesinin bugün ana sayfasından editör yazısı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kızdırdı. Davutoğlu "Bugün de Cumhurbaşkanımıza cevap veriyorlar. Oturun da gazeteciliğinizi yapın." dedi.

Bugün “Sayın Cumhurbaşkanı’na sesleniyoruz” başlığı ile Erdoğan’ın kendilerini hedef almasına tepki koyan editör yazısı yayımlayan Hürriyet’e, tepki bu kez Davutoğlu’ndan geldi.

‘NE İSTİYORSUNUZ BİZDEN… SÜRGÜN MÜ EDECEKSİNİZ?’

"Sayın Cumhurbaşkanı...” hitabıyla Erdoğan’ı muhatap alan yazıda, “Bizden ne istiyorsunuz? Apaçık haksızlıklarla, apaçık çarpıtmalarla, apaçık zorlamalarla, niyet okumalarla neden bize saldırıyorsunuz? Bizi neden hedef gösteriyorsunuz? Ne istiyorsunuz bizden? Sürgün mü edeceksiniz bizi? Zorunlu ikamete mi mecbur edeceksiniz? Ne yapacaksınız? Üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi bizi “Öz yurdumuzda garip, öz vatanımızda parya” mı yapmak istiyorsunuz?” ifadeleri dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI’NA ÇAĞRIYA, BAŞBAKAN CEVAP VERDİ

Hürriyet’in “Ne istiyorsunuz bizden?” feryadı, Zonguldak’ta miting yapan Ahmet Davutoğlu’nu çok kızdırdı. Zonguldaklılara seslenen Davutoğlu, “9 aylık Başbakanlık dönemimde bir kez ricada bulunmuşsak siz bunları yapmamışsanız bizi karşınızda bulursunuz.” ifadeleri dikkat çekti.

‘KARŞINIZDA BİZİ BULURSUNUZ’

Davutoğlu, şöyle konuştu: “Bugün de cumhurbaşkanımıza cevap veriyorlar. Oturun gazeteciliğinizi yapın. Ama eğer bir şehidimizin aziz hatırasına saygısızlık yaparsanız karşısında bizi bulursunuz. Kışkırtıcı yayın yaparsanız sessiz kalmamız mümkün değil. 9 aylık Başbakanlık dönemimde bir kez ricada bulunmuşsak siz bunları yapmamışsanız bizi karşınızda bulursunuz.”
<< Önceki Haber Davutoğlu da Hürriyet’i hedef aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER