Demirtaş, Erdoğan'ın 'telefonuma çıkmıyor' sözlerine cevap verdi!

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "telefonuma çıkmıyor" sözlerine cevap verdi

Demirtaş, Erdoğan'ın 'telefonuma çıkmıyor' sözlerine cevap verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Demirtaş'ı aradım ama kendisine ulaşamadım' sözleri üzerine bir açıklama yapan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, mitingde havuz medyasının manşetlerini okuyarak, "sen beni arayacağına bu paçavralarını çıkaranları ara, de ki; "utanmıyor musunuz?" diye cevap verdi.
Demirtaş, Erdoğan'ın'telefonuma çıkmıyor' sözlerine cevap verdi! | Samanyolu Haber
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Demirtaş'ı aradım ama kendisine ulaşamadım' sözleri üzerine bir açıklama yapan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, “Mesele ben değil mesele halktır. Hedef gösterdikleri için yalan iftira üzerine kampanya yürüttükleri için, bizi bu kadar düşmanca saldırının hedefi haline getirdikleri için halka karşı bir özür borçları var. Beni aramasınlar Türkiye halkından özür dilesinler" dedi.

ERDOĞAN: ARADIM, TELEFONUMA ÇIKMIYOR


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan'da yaptığı konuşmada dün Diyarbakır'da HDP mitinginde gerçekleşen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan şunları söyledi; "Dün Diyarbakır'da olanlar, bunlar herhangi bir partiye yönelik değil, yarın yapılacak seçimlere gölge düşürmek için provakatif bir eylem. Ben ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum."

"KENDİSİNİ ARADIM. TELEFONUMA ÇIKMIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün akşam kendisini aradım. Telefonuma çıkmıyor" diyerek şunları kaydetti; "Biz 6-7 Ekim olaylarında o eşbaşkana onu söyledim. Bak ben dün akşam kendisini aradım. Telefonuma çıkmıyor. Niye çıkmıyorsun, çık? Bu kadar uzaklar. Çünkü meydanlarda onlar istediği gibi söyleyecek, biz onlara söylediğimizde beylere rahatsız olacak. Ben insani görevimi yapayım dedim, o kadar. Ve onu yaptım, Cumhurbaşkanlığı makamından açıklama yapıldı. Aman ha, biz hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız. Korkuyu korkutacaksınız."

DEMİRTAŞ: BANA ULAŞMALARI ÖNEMLİ DEĞİL, HALKTAN ÖZÜR DİLESİNLER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine ulaşamadığı yönündeki beyanına, "Kendileri bana ulaşmaya çalışmış olabilir ama önemli olan bana ulaşmaları değil. Orada katliama uğrayan bir halk var, arasınlar onlardan özür dilesinler." şeklinde karşılık verdi.

Selahattin Demirtaş, Sancaktepe ve Pendik'teki mitingiler için Atatürk Havalimanı'na geldi. Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlamaya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine ulaşamadığı şeklindeki beyanına değinen Demirtaş, konuyla ilgili şunları söyledi: "Aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Eskişehir'de mitingde konuşuyor ve yine bize saldırıyor. Ne bir başsağlığı ne bir geçmiş olsun ne bir üzüntü beyanı var. Ülkenin Cumhurbaşkanı bir saat Eskişehir mitinginde konuştu. Bu vahşi katliama, saldırıya dair tek cümle etmedi. Dolayısıyla kendileri bana ulaşmaya çalışmış olabilir ama önemli olan bana ulaşmaları değil. Orada katliama uğrayan bir halk var arasınlar onlardan özür dilesinler, üzüntülerini dile getirsinler. Buyursun Diyarbakır'a gitsinler Cumhurbaşkanı 77 milyonun cumhurbaşkanı değil mi? Katliamın yapıldığı yere çiçek bıraksın. Mesele ben değilim,mesele halk, halka karşı özür borçları var."
<< Önceki Haber Demirtaş, Erdoğan'ın 'telefonuma çıkmıyor' sözlerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER